Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις καθαρισμού στήθηκε και φέτος στην περιοχή του Γλαρόκαβου στην Κασσάνδρα, όπου επιχείρησε η ομάδα των Cleaningans μαζί με εθελοντές του δήμου και κλιμάκιο της αντιδημαρχίας καθαριότητας.

Για περισσότερες από 5 ώρες, η ομάδα με όπλα της τις σακούλες και τις τσιμπίδες, αλλά και ανάλογα οχήματα για να φορτωθούν τα απορρίμματα, καθάρισε και τις δύο πλευρές του Γλαρόκαβου, απομακρύνοντας από μικροαπορρίμματα μέχρι ογκώδη και ψυγεία.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κασσάνδρας, Παύλος Παντζίκης, είναι τρία χρόνια τώρα που υπάρχει η συνεργασία με τους Cleaningans, την ομάδα εθελοντών νέων της Καλαμαριάς, που βοηθάνε ώστε να καθαρίσουν ολόκληρες περιοχές, και κυρίως τέτοιες περιόδους, στο τέλος της τουριστικής σεζόν.

«Θα προχωρήσουμε σε άλλη μια δράση προς τα τέλη Νοεμβρίου, και πάλι στον Γλαρόκαβο, αλλά προς την πλευράς του Παλιουρίου, στη θέση Καναπίτσα», τόνισε ο κ. Παντζίκης, για να προσθέσει ότι ο καθαρισμός αυτών των περιοχών δεν είναι εύκολη υπόθεση, όταν αφήνουν πίσω τους τόνους απορριμμάτων οι καλοκαιρινοί επισκέπτες, ομάδες Ρομά, ελεύθεροι κατασκηνωτές και ασυνείδητοι που πετούν ό,τι βρουν, όπου βρουν.