“Την συνέπεια λόγων και έργων είναι λίγο δύσκολο να την βρεις στην σημερινή εποχή. Γι αυτό και όταν συμβαίνει θα πρέπει να αποδίδουμε στα πρόσωπα που το κάνουν την ανάλογη τιμή“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, σχολιάζοντας τη θετική εξέλιξη με την τοποθέτηση της γέφυρας τύπου Bailey στην Τορώνη Σιθωνίας.
Ο κ. Γιώργος αναφέρει:
Ευχαριστώ από καρδιάς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ειδικότερα τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κο Χούπη για την ανταπόκριση στο αίτημά μου για την τοποθέτηση της γέφυρας Bailey στην Επαρχιακή Οδό Ν Μαρμαρά-Συκιάς στο ύψος της καταστραφείσας γέφυρας της Τορώνης.
Η υπόσχεσή μου στους Χαλκιδικιώτες για συνεχή αγώνα που στόχο θα έχει την επίλυση προβλημάτων του Νομού μας παραμένει σταθερή και απαρέγκλιτη!!!