Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης καλείται κάθε χρόνο να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων μας σε γραφική ύλη, πετρέλαιο θέρμανσης, μελάνια, υλικά καθαριότητας, αθλητικό εξοπλισμό, δομικά υλικά και άλλα αναλώσιμα απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Εκτός από τις καθημερινές ανάγκες των σχολείων προχώρησε και σε ενέργειες και παρεμβάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησης των παιδιών στις σχολικές μονάδες.

Αναφέροντας κάποιες από αυτές:

”1. Αντικατάσταση Λέβητα-καυστήρα Γυμνασίου-Λυκείου Συκιάς.
2. Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών δημιουργώντας ολοκληρωμένα και σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής στα σχολεία Γυμνασίου-Λυκείου Ν. Μαρμαρά και Γυμνασίου –Λυκείου Αγίου Νικολάου.
3. Μετά από προσπάθειες χρόνων παραλάβαμε από την ΚΤΥΠ εξοπλισμό όπως θρανία, καρέκλες, έδρες, πίνακες κτλ τα οποία ήταν απαραίτητα εξαιτίας των σημαντικών ελλείψεων που είχαν σωρευτεί.
4. Τοποθετήσαμε σιδερένιες καρδιές που λειτουργούν ως δοχεία συλλογής πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Μια κίνηση που προάγει και καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση και την ενσυναίσθηση των μαθητών.
5. Ολοκληρώσαμε τους ελαιοχρωματισμούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε συνδυασμό με επισκευές στην τοιχοποιία των σχολικών κτιρίων Συκιάς και Αγίου Νικολάου.
6. Συντηρήσαμε και επισκευάσαμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των σχολικών κτηρίων Συκιάς και Αγίου Νικολάου. Τα συγκεκριμένα κτήρια είναι τα παλαιότερα.
7. Εξοπλίσαμε τις σχολικές αίθουσες με τις απαραίτητες κουρτίνες black out.
8.Τοποθετησαμε προστατευτικά στρώματα στο κλειστό γυμναστήριο του Ν. Μαρμαρά (επέκταση σχολικής μονάδας)
9. Δημιουργούμε διαβάσεις για την ασφαλή διέλευση των μαθητών στα σχολεία που κρίνεται επικίνδυνη η διάβαση των μαθητών.
10.Στηρίξαμε με αποφάσεις την διευκόλυνση πληρωμών συμπολιτών μας οι οποίοι διαχειρίζονται τα σχολικά κυλικεία και τα μίσθια τους αποτελούσαν σημαντικό έσοδο για εμάς.

Τέλος κλείνουμε την χρονιά 2020 χωρίς καμιά οφειλή προς τρίτους από παλαιές οφειλές που ταλάνιζαν το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο. Με τα σχολεία μας γεμάτα πετρέλαια και πλήρως εξοπλισμένα με υλικά για την αντιμετώπιση του covid_19. Όλα αυτά στους 8 μήνες διοίκησης μας.

Ο Πρόεδρος
Μαλλίνης Ιωάννης και το Δ.Σ”