Ο Δήμος Σιθωνίας προχωρά με ταχείες διαδικασίες στην υλοποίηση έργων που αυτή η Δημοτική αρχή κατάφερε και εξασφάλισε χρηματοδότηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στην Δημοτική Επιτροπή που θα συνεδριάσει την Τρίτη 22 Οκτώβρη θα εγκριθούν οι όροι δημοπράτησης για το εξής έργο:
1. ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ (ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ».
Με την με Α.Π 45941/04-06-2024 ο Υπουργός Εσωτερικών κος Λιβάνιος Θεόδωρος προέβη στην επιχορήγηση της Πράξης «Αποκατάσταση και ενίσχυση σχολικής αίθουσας δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου, Δήμου Σιθωνίας» ολικού προϋπολογισμού 450.000€ στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, μετά την έγκριση της σχετικής υποβολής του τεχνικού φακέλου του συγκεκριμένου έργου από τον Δήμο Σιθωνίας.
Μέχρι τέλος του έτους λοιπόν, θα έχουμε ανάδοχο για ένα έργο για το οποίο εκπαιδευτικοί και γονείς είχαν εκφράσει τους προβληματισμούς τους και είχα δεσμευτεί προεκλογικά ακόμη ,ότι θα τα καταφέρουμε.
Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου και την τεχνική μας υπηρεσία , οι οποίοι δουλεύουν ασταμάτητα ώστε να καταφέρουμε την υλοποίηση των χρηματοδοτήσεων για έργα που έχουμε εξασφαλίσει.
Τάχιστα προχωράμε στην Επόμενη έγκριση όρων η οποία αφορά το «Κλειστό Γυμναστήριο Συκιάς προϋπολογισμού 1.480.000€»